BURGERTIJD BREDA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 587 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burgertijd Breda. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 23:19 Te lange bezorgtijd dus toch gaan ophalen. Contant bezorgkosten terug gekregen zonder dat ik iets aangaf hierover. Erg attent! Vriendelijk personeel en goed eten
3 dec 2022 om 20:36 Dat jullie zo veel geld durven vragen voor wat jullie een hamburgers noemen. Ik heb zelden zo iets slechts gegeten. Uitgebakken droge hamburger op waarschijnlijk oud broodje.. bedankt voor deze ervaring maar dit nooit meer!!!
1 dec 2022 om 17:32 Zeer goed en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.en genoeg per persoon.top
28 nov 2022 om 16:38 Ik had een kipburger besteld en nu heb ik voedselvergiftiging gekregen.
24 nov 2022 om 19:02 t was warm lekker en zoals afgesproken qua aan bellen/kloppen
20 nov 2022 om 20:26 Vaker hier burgers besteld, en wat zijn ze lekker hier! Jammer dat je wel altijd lang moet wachten op je bestelling, vooral als je veel honger hebt is dit nog lastiger! Samenvattend: Goeie burgers, goede smaak, goede broodjes, lange wachttijd.
20 nov 2022 om 20:20 2 uur gewacht op een zompige, kleffe burger met koude friet. Smaak was prima. Al met al een zware onvoldoende.
16 nov 2022 om 21:30 Het was heerlijk
11 nov 2022 om 22:50 Hoogtij burger besteld. Holy fuck wat een zieke burger. Vond hem ze geld wel waard. Bezorgtijd viel ook korter uit dan aangegeven was. Van 85 min was het er al binnen 40 min
8 nov 2022 om 17:57 Meer dan anderhalf uur gewacht op het eten. Kon kiezen uit een tijdstip maar pas een half uur na dat tijdstip werd het eten bezorgd. Dit was de laatste keer dat ik hier besteld heb.
6 nov 2022 om 20:18 Beste burgers van Breda! Kan alleen wel even duren en bellen heeft geen zin
5 nov 2022 om 22:04 Super pyszne i szybko